Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές βιτρίνας στην Θεσσαλονίκη | τηλεφωνήστε μας νωρίς για την ταχύτατη εξυπηρέτησή σας...Διαθεσιμότητα σ όλη την Θεσσαλονίκη.

www.xristougenniatikesvitrines.blogspot.gr 

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΤΙΜΕΣ


Η βιτρίνα δίνει την πρώτη εντύπωση, την αρχική εικόνα, την προσωπικότητα του καταστήματος.  Στολίστε την βιτρίνα σας επαγγελματικά!  Αφήστε το στα χέρια μου!

Παρακάτω θα δείτε μερικά παραδείγματα κοστολόγησης τις δουλειάς με βάση το σχέδιο και ποσες βιτρίνες καλύπτει, φυσικά αυτό διαφέρει απο σχέδιο σε σχέδιο, βιτρίνα σε βιτρίνα οπότε για την καλύτερη κοστολόγηση το ιδανικό θα ήταν να μου στείλετε μερικές φωτογραφίες τις βιτρίνας στο viber  6993402405 και στο περίπου μέτρα.

Το σχέδιο που χρησιμοποιώ στην απεικόνιση στις βιτρίνες είναι παράδειγμα, στην θέση αυτού του σχεδίου θα μπει το σχέδιο που θέλετε εσείς.

  • - Η πρώτη βιτρίνα ειναι και η ποιο συνηθισμένη βιτρίνα με μια μεγάλη τζαμαρία και μια είσοδο. Εδω η κοστολόγηση είναι στάνταρ στα 50 ευρώ οπου στην τιμή είναι μέσα και τα υλικά χρώματα.  Σε αυτή την επιλογή έχουμε ενα σχέδιο και μια ευχή στην πόρτα όπως Merry Christmas, Καλές Γιορτές! κτλ. ή κάποιο μικρό σχέδιο,  στο κύριο τζάμι έχουμε ενα σχέδιο ή δυο με τρία μικρότερα. Μπορείτε να μου στείλετε σε φωτογραφία το σχέδιο που θέλετε στο viber έτσι ώστε να το συζητήσουμε ποιο αναλυτικά.


  • - Σε αυτή την βιτρίνα έχουμε δυο μεγάλες τζαμαρίες όπου η τιμή ανεβαίνει στα 90€ ( στην τιμή είναι και τα υλικά χρώματα μέσα)  και έχουμε δυο σχέδια γεμάτα ή  μεμονωμένες φιγούρες



  • - Και τέλος έχουμε τις βιτρίνες που είναι συνήθως γωνιακές σε αυτή την περίπτωση έχουμε αρκετά σχέδια εφόσον φυσικά επιθυμείτε να γίνουν σε όλες τις βιτρίνες. Μια τέτοια ζωγραφιά σε περισσότερες από δυο βιτρίνες θα κοστίσει στα 140 € (στην τιμή είναι και τα υλικά χρώματα)  φυσικά αυτό μπορεί είτε να ανέβει είναι να κατέβει ανεξάρτητα από το μέγεθος, τους χαρακτήρες ή το θέμα, και αν υπάρχουν αντιανεμικά έξτρα τζάμια που θα θέλατε να ζωγραφιστούν έξτρα. Οπότε όπως και στα υπόλοιπα έτσι και εδώ το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μου στείλετε σε φωτογραφίες στο viber 6993402405 ή στην σελίδα μου στο facebook  για να σας δώσω μια προσφορά τιμής.


Facebook Page : https://www.facebook.com/xristougenniatikesvitrinesthessaloniki

Κάντε από νωρίς την παραγγελία σας για την ταχύτατη εξυπηρέτησή σας...Διαθεσιμότητα σ όλη την Θεσσαλονίκη & περιχώρα 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου